Deneme süresi boyunca girdiğim bilgiler silinir mi?

Deneme süresi boyunca girmiş olduğunuz bilgiler, ücretli kullanıma geçtiğinizde silinmez. Fakat bu bilgileri temizlemek oldukça kolaydır. Bunun için en üstte bulunan "Verileri temizle" buttonuna tıklamanız yeterli.


Yorumlar nasıl değerlendiriliyor?

Salesmot ekibi olarak siz kullanıcılarımızın her yorumu bizim için çok değerli. Salesmot'u siz kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda geliştirmek istiyoruz. Ekibimize ulaşmak için İletişim sayfamızdaki formu doldurabilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapacağız.


TÜM FİRMALAR İÇİN SATIŞ MOTİVASYON UYGULAMASI

İşinizi büyütmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

GİRİŞ YAP

SALESMOT'U 14 GÜN ÜCRETSİZ DENEYİN

ŞİFREMİ UNUTTUM!

YUKARI